Solskydd

Ja Solskydd är idag mycket stort på marknaden och inte bara som ett nödvändigt ont för att stänga solen ute. Den har idag lika stor om inte kanske större betydelse för designen av lokalen/huset ineriört och exteriört.

En rätt vald markis förhöjer karaktären på huset och ger fasaden en exklusiv stil. Med avancerade tillbehör som sol-vind automatik och motordrivna produkter, får du ett säkert och bekvämt solskydd även när ingen är hemma.

Markiser på jobbet, kontoret eller restaurangen blir den givna platsen för reklamtryck för företaget eller sponsorerna ifråga. Även inomhus tar solskyddet plats som en stor del av inredningen.

Tack vare den nya stilen som hus ritas på idag, med stora fönsterytor från golv till tak, inglasade verandor, har det tillkommit ett nytt behov av att inreda sina fönster. Lamellgardiner i olika färger, bredder och mönster, passar in både i den vanliga familjevillan, som konferensrummet på kontoret eller den offentliga vårdinrättningen. Att följa huset och rummets stil är en viktig del av inredningen och därför kanske det i ett annat hus, bättre lämpar sig för just persienner, eller rullgardiner. I dag använder många sig av lamellgardiner och persienner för att dela av ett rum. Och persiennerna finns allt från de traditionella till exlusiva trä eller häftiga färger.

Det är också viktigt att ställa sig frågan: Vad vill jag ha ut av mitt solskydd? Har jag problem med solen eller med värmen.Vill jag kunna se ut, fast jag har solskyddet nere? Skall det vara som ett insynsskydd? Ett solskydd kan hjälpa till med inomhusklimatet så att det blir hälsosammare för människorna som vistas i miljön ex.vis på arbetsplatser med många fönster, det kan också bidra till att hålla värmen kvar i rummet om vintern och hålla det svalt om sommarn. Det är alltså mycket individuellt att välja solskydd. Både vad gäller individen och för den plats den ska sättas upp. Inget fönster är det andra likt. Material i väggar och fönster är alltid olika från hus till hus. Därför är det mycket svårt att i ett enkelt telefonsamtal bestämma ett pris för just ditt behov. Vi har därför alltid som vana och som en extra tjänst till kunden, att gratis åka ut och diskutera,mäta och komma fram till en lösning som blir bäst. Därefter tar vi kontakt så snart som möjligt och lämnar ett prisförslag.

Efter att vi kommit överrens, brukar det ta ca 2-3 veckor innan vi levererar och monterar. ( Det kan naturligtvis bero på vilken produkt man valt)

Under fliken produkter kan du läsa kortfattat om en del av de produkter vi erbjuder. Men återigen vill vi påpeka att det finns otaliga och individuella lösningar på det mesta ,så vi rekommenderar varmt att ni tar kontakt med oss så hjälper vi er till ett fungerande solskydd!

Välkomna till Örestads Solskydd AB